lørdag den 27. september 2014

I'll Like to wear <3

dag gad jeg gerne have dette sæt på! 
Er vild med det hele :-) 



Er i ikke også bare vild med det? ;-)

fredag den 26. september 2014

Negle inspiration :-)

Jeg elsker altså af blive inspireret ! 

Egentlig har jeg set disse nail arts før, men har altså ikke gjort mere ved det ;-)
Så tænker at jeg vil prøve alle 4 på et tidspunkt, også vil jeg selvfølgelig vise jer det :-) Måske farverne bliver nogle andre end dem på billederne, vi får se ;-) 




Tror helt bestemt den nederst til højre er den jeg skal prøve først ! ;-) Og må da indrømme af den øverst til højre er kendt og prøvet (Med andre farver), synes bare det var en super sød sammensætning :-)

torsdag den 25. september 2014

Citater :-)

Noget jeg synes er meget inspirerende, er citater og billeder! Der skal ikke meget til før jeg tænker over det, der står eller hvad der er billedet. Det kan også nogle gange vække helt andre tanker :-) 
Der kommer her sikkert masser af indlæg med citater og billeder jeg synes er inspirende, måske det så også kan inspirere jer :-)




Dagens inspiration ❤️

onsdag den 24. september 2014

Øjen make up - tutorial

Jeg har fundet to eye makeup tutorial, som er så fine. En jeg tænker til hverdag samt en som er mere til fest :-) 

Jeg vil prøve af lave dem selv også viser jeg jer resultatet ;-) bliver spændende :-D 


Hverdags look :-) 



Fedt look :-)

Det skal selvfølgelig lige siges, at jeg ikke har uddannelse inden for make up og hår. Men at jeg synes det er sjovt og spændende, samt at jeg forhåbentlig starter på en kosmetiker uddannelse til sommer også har jeg faktisk planer om makeup artist uddannelse efterfølgende :-) 

tirsdag den 23. september 2014

Mit forsøg - hairstyles

Jeg lovede jo jeg ville vise jer mit forsøg på de 3 hair styles, jeg viste jer i sidste uge :-) 



Det var så den der faktisk lykkes bedst ;-) Har dog erfaret at jeg måske har for langt hår til dette look. :-( Da man jo skulle tage spidserne og vikle rundt om knolden, og jeg blev nød til af vikle det rundt 2,3 gange, så det blev egentligt for tykt og tydelig. Efter min mening. Jeg valgte at lave det lidt afslappet. Man kunne også have valgt af lave den som er vidst på "opskriften" :-)



Synes altså det så okay let ud, men var det så ikke !! ;-) som i lidt kan fornemme blev det ikke helt rigtigt! Kunne ikke helt hitte ud af det ;-) så ikke ligefrem et hår look jeg ville gøre brug af ! :-) 

Nogle af jer som det lykkes bedre for ? :-D

Den sidste hår inspiration jeg viste jer, var den med fransk fletning og knold. Faktisk den jeg bedst kunne lide, men har erfaret (har erfaret meget) af lige fransk fletning ikke dur med mine fingre i mit hår. Men vil gerne vise jer mit forsøg på en andens hovede ;-) 
Så det må i vente lidt på :-) 

Kram Pannaka 

mandag den 22. september 2014

Gave <3

Jeg kom hjem fra arbejde for ca 1,5 uge siden og blev mødt af min kæreste som havde modtaget en pakke fra posten til mig :-D yeaa, det kan vi lig!! Min kæreste gav mig nemlig et krøllejern i en "gave fordi jeg har lyst" - så lækkert! 


Er vild med den har det beskyttende lag på sig, (de kalder "safe styling") 

    
Lækker fyldige krøller !! ;-) 

Jeg så på en af mine youtube kanaler som jeg følger, hvordan man hurtig kan få pæne, store og en smule mere naturlige krøller end på ovenstående billede. 

Man laver nemlig bare en høj hestehale, deler håret op i 2-4 sæt (alt efter hvor langt og tykt hår du har), og krøller 
så de sæt, i lidt længere tid, men resultatet er altså super fint! Og det tager bare ikke lang tid ! :-D første gang jeg prøvede, der krøllede jeg med to sæt  og resultatet blev altså ikke lige så godt som med 3 eller 4 sæt. 
Men man skal bare lige prøve sig frem og finde ud af hvor mange sæt der passer til ens hår :-)

Dette er lavet på 4 sæt :-) 


søndag den 21. september 2014

H&m efterår :-*

Sad den anden dag og kiggede i det nye H&M blad. Jeg er vild med nærmest det hele i bladet. Men jeg er i gang med et vægttab, så vil med den krop jeg har lige nu, ikke købe vantittig meget tøj og synes meget af tøjet vil være super fint til en mere tyndere og mere trænet krop end hvad min er nu ;-)
Da jeg synes meget af det, er pænest tætsiddende :-) 

Men fandt 3 trøjer som ville være så fint i oversize :-D dem gad jeg gerne eje ;-)

    Pris : 249kr

    Pris : 249kr

    Pris : 349kr