lørdag den 11. oktober 2014

Forkælet igen :-I

Så er jeg dælme blevet forkælet af min kæreste igen :-D har fået mig en pakke med alle baby Lips. Super dejligt!! - hvis man har læst med på bloggen, vil man måske huske jeg faktisk har 3 af dem, så nu har jeg 2 af dem, hvilket er rart nok! Så mangler jeg ikke ;-) hehe 


Jeg havde i forvejen : 


Hydrate -  pink punch - Peach kiss


Mine 3 nye baby's ;-)


Mint fresh - cherry me - intense Care



Jeg er fan - er du? 



Pakken er købt i Føtex ;-)

fredag den 10. oktober 2014

H M - byen outfit


Hvis jeg skulle i byen i dag, så ville jeg såå gerne have det her på! - har nemlig lavet et outfit som er til byen :-) fra h og m :-D




Farverne er sort og guld! - har egentlig ikke været til guld, men er blevet mere frisk på det, dog ville jeg nok ikke blande sølv og guld smykker! :-)

Er så hug på det her sæt! Har valgt ikke af skulle have halskæde på, da kjolen går langt op og er vældig festlig i sig selv, samt har jeg valgt store øreringe. ;-) Tænker smookey eyes og neglene fra blogindlægget fra i går til dette look. 


Hvad synes i om dette look ? :-) 



Alt er fundet online på h og m :-D

torsdag den 9. oktober 2014

L'Oreal neglelakker

Jeg fik mig en dejlig besked på mit arbejde igår, endelig blev jeg ansat som det jeg faktisk er uddannet som! :-D 

Derfor blev jeg forkælet med disse 3 dejlige neglelakker, fra L'Oreal af min kæreste ! :-)


Var så heldig af der var en toilettaske med hvis man købte 2 produkter fra L'oreal. Rigtig fin altså !! 

Nu til neglelakkerne, jeg manglede en nude, så det var den første jeg valgte den  hedder beige countess, den er virkelig flot! Så manglede jeg også en top coat, lign. Noget, så endte med en gennemsigtig, den hedder parisian crystal, rigtig fin! Jeg har valgt af tage nude på alle mine fingre og på min ringefinger tog jeg så denne crystal oven på, på de andre tog jeg denne lækre top coat på, confettis :-) synes den er så fed jo! 

Jeg må sige jeg er super glad for dem og af de holder rigtig godt! Tog det på igår og man kan overhovedet ikke se en rise eller noget på neglene. Så er meget tilfreds! 

De kan købes i Matas, nude og den gennemsigtige kostede 40kr og confettis 45kr og HUSK man kan få en rigtig fin og lækker toilettaske med, hvis man køber to produkter fra L'Oreal :-D 


God aften !

tirsdag den 7. oktober 2014

Bedrooms - inspiration :-)

Jeg drømmer sådan om kæmpe lejlighed og et soveværelse som gerne måtte minde om disse: 



Er virkelig vild med det rå, det enkle og det lidt romantiske ;-) 

Hvordan ser jeres drømme soveværelse ud? :-)


- billederne er alle fundet på pinterest :)

mandag den 6. oktober 2014

Gina tricot

Jeg tænkte det kunne være lidt skægt, hvis jeg nu fandt et helt tøjsæt fra et bestemt mærke :-)

I dag er det gina tricot, de sælger desværre ikke sko. Så fremadrettet vil jeg hvis mærket/butikken sælger det, have sko med også ;-) 




Synes det er et super fedt sæt, da man til et hverdags look kunne have flade og hver dag make up på. Også til fest et par høje sorte stiletter :-D fest make up og disse smykker :-) (også fra gina tricot)



Hvad siger i til looket og det nye emne ? :-)