fredag den 21. november 2014

Ynglings make up look, lige nu

Jeg har jo som i har set fået briller, og dertil fik jeg et lille hæfte, om det at få briller. Der står så, at når man har briller, er det godt af have lidt mørkere øjen make up på, dog ikke for meget eyeliner på den nederste vippe og/eller under øjet... Det er Dennis Knudsen som har sagt dette i hæftet :-)

Så det har resulteret i af jeg har til min hverdags look taget eyelineren mere i brug ;-) Har nemlig ikke været god til af bruge eyeliner til hverdag, men det er der lavet om på :-D






Valgte lige at tage billeder af det med og uden briller. 

Produkter: ELF, zone Concealer - ELF powder - ELF blush - ELF baked eyeshadow - make up store, sort eyeliner - Elisabeth Arden mascara - ELF eyebrow kit.  



Beklager de lidt dårlige billeder. ;-( De er taget 05:30 om morgen.


Hvilket hverdags look er jeres ynglings? 



onsdag den 19. november 2014

Rebecca Stella for Nelly - favoritter

Jeg er helt vild med hendes kollektion !! Faktisk kan jeg lide det hele. Har dog plukket mine absolut favoritter til jer :-) 
















1. Zipper detail dress, sort, 379kr. 2. Fury zipper cardigan , grå, 549kr. 3. Fury zipper cardigan, sort, 549kr. 4. Fury zipper cardigan, hvid, 549kr. 5. Lace bootie, sort, 449kr. 6. Lacing dress, sort, 649kr. 7. Soft fury sweater, hvid, 379kr.




Som i kan se har jeg valgt cardiganen i alle 3 farver, synes den er såå fed ! Så kunne ikke lige vælge ;-) hvilken farve er i til? 



Hvilke er jeres Rebecca stella favoritter ?


mandag den 17. november 2014

Tumblr - inspiration

Jeg har længe tænkt om jeg skulle på Tumblr og om hvad, hvordan og hvorledes ;-) Men nu er jeg altså kommet på. Har planer om af skulle reklamere  om min blog ellers bare finde fede billeder og blive inspireret. Jeg har fundet er par billeder som jeg synes er super fede!














Meld gerne tilbage med sider med fede billeder. :-)




Alle billederne er fundet på Tumblr.