fredag den 28. november 2014

i just need shoes!!!

Er virkelig blevet vild med polyvore!

Jeg føler sådan at jeg mangler sko! Egentlig mangler jeg vinter sko ;-) men nu fandt jeg disse 6 lækre sko! så fede!

Er mest til de øverste til venstre og de to nederste ;-D

Hvilke kan i bedst lide? :-)





Untitled #2


Xti black ankle boots
$47 - asos.com


Black ankle boots
modcloth.com


Brown platform booties
modcloth.com


Black cut-out booties
modcloth.com


Truffle peep toe bootie
$39 - asos.com


Ankle boots
modcloth.com




Nogen som kender tik modcloth.com ? 

tirsdag den 25. november 2014

I Will like to wear - Polyvore #1


Jeg gad gerne have det her på idag :-)
Det er som i næsten  kan se, fundet på polyvore, som er en super fed app :-) (har selv lige hentet den i går, så kender ikke meget til den endnu)


I Will like to wear


Carvela crossbody handbag
$56 - asos.com


Cable knit sweater
rosewe.com



Short boots
modcloth.com





Hvad ville i gerne have haft på i dag? // Kender i polyvore?

søndag den 23. november 2014

Anmeldelse af min "nye" ansigt rutine

Nu er det ved af være noget tid siden jeg købte, nye rense servietter, rense vand og creme. Så vil lige lave en anmeldelse af det. :-)




Garnier, cleansing wipes: virkelig gode servietter! Faktisk er det ikke nødvendig af bruge rense vandet bagefter, gør det dog alligevel. Det fjerner rigtig godt min make up, samt renser. Det er kun ved meget make up, at jeg kan se lidt, når jeg har renset med vandet. Så helt sikkert nogle jeg skal have igen! Og nogle jeg vil anbefale. 



Garnier, micellar cleansing water: Som nævnt i mit forrige indlæg, så bruger jeg denne om aftenen efter jeg har fjernet make up'en med en serviet og om morgen. Hvis jeg har lidt make up bruger jeg kun denne om aftenen. Jeg er virkelig glad for den, ligesom servietterne, synes det er lækkert af den fåes i så stor flaske. Så igen en jeg helt sikkert vil købe igen, samt anbefale!



Garnier, nordic moisture match: Virkelig virkelig god ansigt creme, den fugter min hud så godt! Og det bedste ved det, er man behøver ikke bruge meget af gangen. Når jeg renser min ansigt om aftenen, så kan jeg ikke som sådan mærke, at jeg har behov for noget i ansigtet, men tager selvfølgelig noget på alligevel. Den er tynd i den, men det gør ingen ting, for mig, da den som sagt fugter godt. Den suger også forholdvis hurtigt ind i huden.
Jeg bruger den morgen og aften, efter jeg har renset min hud. Igen igen en jeg helt bestemt skal købe igen, samt en jeg vil anbefale.


Har i fået prøve disse lækre produkter, fra Garnier?