onsdag den 17. september 2014

Hverdags look - mit look

Jeg har taget to billeder af mit/mine hverdags make up look. Der er kun en ting som skiller disse to look ad, og det er mascaraen på de nederste øjenvipper. Nogle gange er jeg nemlig total vild med masser af mascara på både de øverste og nederste, andre gange vil jeg helt bare bare på de øverste. 



Jeg kan bedst lide at jeg til hverdag, har et lidt naturlig og sommer brun look. Har lavet en collage af hvilke produkter jeg har brugt til disse to look. (se længere nede)

Som nævnt før er jeg vild med ELF, så til disse to look, er alt ELF udover primeren ;-)

Hvis i ikke kender til ELF, så bliver i nød til af gøre det :  http://eyeslipsface.dk/website/

1: L'Oréal Paris primer. 2: ELF concealer. 3: ELF pressed powder. 4: ELF bronzer. 5: ELF blush. 6: ELf eyebrow kit. 7: ELF creme eyeliner. 8: ELF wolume plumping mascara. 


Starter med primer i hele hovedet, den så lækker i konsistensen. Så dupper jeg concealeren rundt om øjenene, med ringefingeren. Derefter pressed powder, som jeg tager på med en pensel (må vise jer mine pensler en anden gang, måske i morgen ? ;-) så bronzer, som jeg bruger til af markere mine kindben ind, jeg brugte den mørke af dem, som hedder Sun kissed. På kindbenene ligger jeg så min blush, har brugt den til venstre, som hedder Rich rose. Til mine bryn bruger jeg eyebrow kit, i farven medium, super god! Til disse to look, har jeg på øjenene valgt kun af bruge eyeliner, i sort, denne er en creme eyeliner, som jeg tager på med en pensel. Til sidst mascara, masser på de øverste og alt efter mit humør, på de nederste også :-D

2 kommentarer:

  1. Velkommen til blog verdenen :-)
    Rigtig fint indlæg!

    Knus Mia

    SvarSlet