lørdag den 20. september 2014

Gave <3

Jeg kom hjem fra arbejde for ca 1,5 uge siden og blev mødt af min kæreste som havde modtaget en pakke fra posten til mig :-D yeaa, det kan vi lig!! Min kæreste gav mig nemlig et krøllejern i en "gave fordi jeg har lyst" - så lækkert! 


Er vild med den har det beskyttende lag på sig, (de kalder "safe styling") 

    
Lækker fyldige krøller !! ;-) 

Jeg så på en af mine youtube kanaler som jeg følger, hvordan man hurtig kan få pæne, store og en smule mere naturlige krøller end på ovenstående billede. 

Man laver nemlig bare en høj hestehale, deler håret op i 2-4 sæt (alt efter hvor langt og tykt hår du har), og krøller 
så de sæt, i lidt længere tid, men resultatet er altså super fint! Og det tager bare ikke lang tid ! :-D første gang jeg prøvede, der krøllede jeg med to sæt  og resultatet blev altså ikke lige så godt som med 3 eller 4 sæt. 
Men man skal bare lige prøve sig frem og finde ud af hvor mange sæt der passer til ens hår :-)

Dette er lavet på 4 sæt :-) 


Som lovet ;-)

Jeg lovede jo jeg ville vise mine pensler! 

Her er de så ;-)


Billede 1: Er min eyeshadow pensel, eyeliner pensel, begge nogle jeg gerne vil have udskiftet, de er billige og slidte. Og til sidst min så lækre eyeshadow blender!! :-D 

Billede 2: foundation pensler. Den første er ELF powder brush, så god til foundation, den er god til af lægge en tynd samt fint lag, naturligt dækkende. Så er der ELF foundation brush som er rigtig god til de lidt mere tykkere lag. Til sidst foundation brush fra Real techniques så lækre og blød. Lægger foundation ligesom den fra ELF. Den er bare blødere :-) 

Billede 3: bronze og blush (kunne dog godt bruge så jeg havde en pensel til bronze og en til blush, i stedet for de deler) pensel samt powder pensel! Begge totalt yngling! De er så gode og dejlige af bruge. :-) 

Billede 4: eyebrow pensel. Begge er egentlig ens, de stammer fra mine eyebrow kits. rigtig fine, fungere fint, dog kunne jeg godt bruge en som er længere. Det vil gøre det nemmere. Da de er så små, så de er svær af holde på. :-)

Kram Pannaka 

fredag den 19. september 2014

Home Office

Som sagt er jeg vild med pinterest!! :-D og har denne gang fundet inspiration til hjemme kontor. 



Personlig er jeg mest til de to nederste. Så fine jo! Kan godt lide det lyse og feminine i dem :-) 

Hvilken eller hvilke er i til ? 

torsdag den 18. september 2014

Mit hår idag :-)

Jeg elsker af se youtube videoer om make up og måder man kan sætte sit hår på! Er så vild med den har måde, fordi den er så fin og nem :-) 


onsdag den 17. september 2014

Hverdags look - mit look

Jeg har taget to billeder af mit/mine hverdags make up look. Der er kun en ting som skiller disse to look ad, og det er mascaraen på de nederste øjenvipper. Nogle gange er jeg nemlig total vild med masser af mascara på både de øverste og nederste, andre gange vil jeg helt bare bare på de øverste. 



Jeg kan bedst lide at jeg til hverdag, har et lidt naturlig og sommer brun look. Har lavet en collage af hvilke produkter jeg har brugt til disse to look. (se længere nede)

Som nævnt før er jeg vild med ELF, så til disse to look, er alt ELF udover primeren ;-)

Hvis i ikke kender til ELF, så bliver i nød til af gøre det :  http://eyeslipsface.dk/website/

1: L'Oréal Paris primer. 2: ELF concealer. 3: ELF pressed powder. 4: ELF bronzer. 5: ELF blush. 6: ELf eyebrow kit. 7: ELF creme eyeliner. 8: ELF wolume plumping mascara. 


Starter med primer i hele hovedet, den så lækker i konsistensen. Så dupper jeg concealeren rundt om øjenene, med ringefingeren. Derefter pressed powder, som jeg tager på med en pensel (må vise jer mine pensler en anden gang, måske i morgen ? ;-) så bronzer, som jeg bruger til af markere mine kindben ind, jeg brugte den mørke af dem, som hedder Sun kissed. På kindbenene ligger jeg så min blush, har brugt den til venstre, som hedder Rich rose. Til mine bryn bruger jeg eyebrow kit, i farven medium, super god! Til disse to look, har jeg på øjenene valgt kun af bruge eyeliner, i sort, denne er en creme eyeliner, som jeg tager på med en pensel. Til sidst mascara, masser på de øverste og alt efter mit humør, på de nederste også :-D

tirsdag den 16. september 2014

Hæle - ønsker

Jeg har simpelthen forelsket mig i disse to hæle fra H&M 


De første par hæle koster 399kr og det andet par koster 179kr :-) Synes de så fede og fine på hver sin måde ! 

- Er der nogle der har erfaringer med hæle fra H&M ?

Kram Pannaka 

mandag den 15. september 2014

Inspiration - jakker :-)

Jeg har fundet 4 jakker på pinterest, som synes er så fine, på hver deres måde! - gad gerne eje alle sammen ;-) 



Pinterest er en super god app til af finde inspiration, så den kommer i til af hører og se mere til :-) 

Stort kram, Pannaka 💋